Kiváló minőség, Gyors eredmény

A fényképes puzzle szakértője

Tegyük fel, hogy egyedi ajándékot keres barátjának, családtagjának vagy valakinek, akit szeret. Mindenféle puzzle-t talál, csak fényképeset nem. Sokféle kirakósjáték kapható az interneten, a legtöbb hő átviteli módszerrel készül; ebben az esetben minden kirakódarabka egyforma alakú, vékony, nem stabil kartonlapra dolgozva. A "Venus Puzzles" büszke az általa képviselt kitűnő minőségre, versenyképes áraira és gyors ügyfélszolgálatára.

A "puzzle kiválóságok" gyártása

1. Miután a fotó megfelelően vágásra és átméretezésre került a végső fényképes puzzle méretre (a képeket nem nyújtjuk), fényképét professzionális fotópapírra nyomtatjuk. A kinyomtatott kép félfényes felületet kap.

2. A kinyomtatott képet minőségi, kék színű Eska Puzzle kartonra visszük fel, amelyet Hollandiából importálunk. A karton 2 mm vastagságú, amely kiemelt tartósságot biztosít. A legnagyobb puzzle gyártók (pl. Ravensburger, Educa stb.) is ezt a kartont használják termékeik gyártásához, kivételes minősége és ereje miatt.

3. Ezt követően a tábla felvágásra kerül, professzionális lézerrel vágott forma segítségével. A különböző formájú darabok a precíz vágásnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek. A puzzle képeket minden méretben enyhén lekerekített sarokkal szállítjuk.

4. A darabok szétválasztásra kerülnek és simítózáras tasakban, illetve kiváló minőségű, két részből álló kartondobozban kerülnek elhelyezésre. A doboz nyomtatása teljes mértékben egyedi, a kép szerepel a doboz tetején és oldalain (nem matricával ellátott dobozban szállítjuk termékünket). A masszív doboz PVC zsugorfóliával zárjuk le. A termék tökéletesen úgy fest, mint a játékboltban vagy könyvesboltban kapható puzzle.

Amennyiben további kérdése van, kérjük, látogasson el a SÚGÓ/GYIK oldalra, ahol megtalálja a megfelelő fényképminőségre, feldolgozási időre, puzzle képek minőségére, szállításra és még sok minden másra vonatkozó válaszokat.

Tökéletes vágás

A vágópengéket úgy tervezték, hogy megfeleljenek elvárásainak, sőt meghaladják azt. A puzzle darabok mérete hasonló, azonban alakjuk egyedi. A speciális pengék nem csupán vágnak, hanem enyhén "döntött" széleket hoznak létre, így könnyű összeilleszteni a darabokat. 

Kiváló csomagolás

Kétrészes csomagolásunk egyedi nyomtatással rendelkező dobozokat tartalmaz, stabil kartonlapra nyomtatjuk a megrendelésenként eltérő képeket. A doboz tetején és oldalain kép szerepel; valóban egyedi csomagolás.

Élénk színek

A puzzle-k tervezése során mindig arra törekszünk, hogy kifogástalan képet hozzunk létre: kiváló minőségű nyomtatás, mély színek.  Nagy felbontású képeket nyomtatunk, EFi Fiery nyomtatásvezérlővel ellátott nyomtatóval. A kb.1200 DPI felbontású képeket élénk színek és nagy kontraszt jellemzi. A selymes fényű nyomtatás pedig már csak a hab a tortán.

"Elveszett puzzle darab" ingyenes pótlása

Történt Önnel olyan, hogy már majdnem kirakta a puzzle-t és a végén vette észre, hogy hiányzik egy darab? A személyre szabott kirakósjátékok elveszett darabjait gond nélkül, ingyenesen pótoljuk; nem számít, hogy gyártás közben vagy már az Ön otthonában veszett el a darab, ingyenesen pótoljuk és házhoz szállítjuk. Ne aggódjon, nem kell újra kiraknia a képet!